1. mars 2015

Skiløyper

Den største aktiviteten for Os Turforening er fortsatt oppkjøring av skiløyper.

Trykk på bildet nedenfor for større versjon

Nyhet for sesongen 2016/2017
Fra siste helga i januar til og med påske, kjøres det skispor mellom Høsenfjellhytta (Seteregga) og Skistuggu på Røros hver helg.
I tillegg har vi også fått ryddet trasè rundt hele Seterjsøen, så når vær og føre tillater, så blir det kjørt rundt sjøen. Da kobles vi også til løypenettet til Galåen.

pdf-icon Løypeoversikten kan også lese som pdf her

Løypene vil  stor grad gå i eksisterende løypetraseèr som er nærmere beskrevet på undersidene her, samt i løypeguiden som blir gitt ut til alle medlemmer. På grunn av kostnader og kvalitet på løypenettet, har vi i hovedsak prioritert tre “hovedløyper”:

Vi vet det er mange ønsker om skiløyper på ulike steder i kommunen, og vi skal gjøre vårt beste for å få til variasjon.  Følg med her på hjemmesida og på facebook-sida vår. Og ikke minst på www.skisporet.no, der man til enhver tid kan se hvor løypemaskina er.